Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2019

Santa Claus Milonga TangoLarissa with Show


Λεπτομέρειες
(For English scroll down)

Φίλοι και λάτρεις του Αργεντίνικου Tango,

Σιγά.. σιγά.... αφήνουμε πίσω τον γέρο χρόνο , με την τελευταία για φέτος εορταστική Βραδιά Αργεντίνικου Tango, " Santa Claus Milonga TangoLarissa ". Βάζουμε λοιπόν τα "καλά" μας και υποδεχόμαστε για 2η φορά στη Λάρισα για Show, τους ταλαντούχους από Χανιά, Σάββα Κιρακοσιάν & Θεοδώρα Παρδάλη.❤️🔝😍 Στη μουσική ο Γιώργος Περσός από τον Βόλο.! 🌨️❄️☃️🌡️

Προσοχή....θα υπάρχουν εκπλήξεις 😉😉😉🎄🎅🎅🎅🎅🎅🎅🎅🎅🎅

Μία ατμοσφαιρική Milonga με σεβασμό στην παράδοση, στην κουλτούρα και στις αρχές του Tango Argentino!!! Σε έναν χώρο ειδικά φτιαγμένο μόνο για Tango, με ιδιαίτερο στύλ και εξαιρετικό ξύλινο πάτωμα.
"Cabeceo"... το λατρεύουμε!

Τιμή εισόδου στη milonga με κρασί ή μπυρα 8 ευρώ.

Λίγα λόγια για τον Σάββα & Δώρα...

Η Δώρα ξεκίνησε να ασχολείται με λάτιν χορούς το 2008, μέχρι που γνώρισε και αγάπησε το tango το 2011, στα Χανιά. Από τότε, ξεκίνησε να παρακολουθεί σεμινάρια tango με Έλληνες και ξένους δασκάλους, παράλληλα με μαθήματα κλασικού και ακροβατικού χορού. Ξεκίνησε να παραδίδει μαθήματα με το Σάββα (ΤangoExtra) στη σχολή χορού "Έκφρασις" το 2018.
Ο Σάββας ξεκίνησε το 2008 να μαθαίνει λάτιν χορούς και τάνγκο. Επέλεξε να συνεχίσει την πορεία του στο τάνγκο μέσω της συμμετοχής του σε σεμινάρια από διεθνώς αναγνωρισμένους δασκάλους. Ξεκίνησε να παραδίδει μαθήματα tango το 2011 στη σχολή χορού "Έκφρασις" και αργότερα δημιούργησε το TangoExtra, μια σειρά μαθημάτων με στόχο την καλύτερη κατανόηση της τεχνικής των κινήσεων αλλά και την ποιότητα στην επικοινωνία του ζευγαριού.
Ο Σάββας και η Δώρα ξεκίνησαν να εμφανίζονται μαζί σε show το 2014. Η αγάπη τους για το tango τους έκανε να ταξιδέψουν στην Αργεντινή, όπου θέλησαν να μυηθούν περισσότερο στην κουλτούρα και τις παραδόσεις του και να "μελετήσουν" δίπλα σε καταξιωμένους maestros. Το τάνγκο πλέον αποτελεί γι αυτούς αναπόσπαστο μέρος της ζωής τους, με συμμετοχή σε πολυάριθμα σεμινάρια με κορυφαίους δασκάλους, μαθήματα και διαρκείς προπονήσεις με σκοπό τη συνεχή μάθηση και εξέλιξη.
----- ENGLISH ------

Dear Tangueros/as

We welcome you to our last milonga for this year "Santa Claus Milonga TangoLarissa".Guest couple Shalva Kirakosian & Theodora Pardali from Chania/Crete. Guest Dj Giorgio from Volos.

The beautifully dressed decor and the atmospheric lightin creates an elegant Tango night, dancing mainly to Traditional Tango, Milonga and Tango Vals always in a line of dance, arranged in tandas with cortinas. Cabeceo.... We love it!!!!!

Entrance 8 euros with wine or beer.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου