Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019

Christmas Milonga with Matias Facio and Changing Christmas Gifts



Φίλοι tangueros & tangueras,

Η Milonga TangoLarissa βάζει τα γιορτινά της και σας προσκαλεί σε μια ξεχωριστή Χριστουγεννιάτικη βραδιά Αργεντίνικου Tango με 3ωρο σεμινάριο από τον Matias Facio και ανταλλαγή δώρων (προαιρετικά). 🎄🎄🎄🎄

TDj o Rafail !🎅🎅🎅🎅

Καλεσμένος μας ο Αργεντίνος Matias Facio.(http://www.matiasfacio.com), όπου θα προηγηθεί ένα 3ωρο (19:00-22:00) σεμινάριο all levels. Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι Τετάρτη 18 Δεκ. Τιμή 20 ευρώ.☃️☃️☃️☃️

Θέματα Σεμιναρίου :
1. - Half Turns: improvisation using this classic basic figure. We will explore variantes that are 100% danceable and interesting! At the same time, we will learn a great technique for pivoting.

2.- Changing Fronts: useful concept for a better navigation. Positioning in the couple and on the dance floor.

Τα Χριστούγεννα είναι μια γιορτή που προσφέρεται να δείξουμε την αγάπη μας και να θυμηθούμε πως ο κόσμος είναι γεμάτος με ανθρώπους σαν κι ΕΜΑΣ. Είναι ευκαιρία λοιπόν να μοιραστούμε στιγμές και αναμνήσεις με μια συμβολική ανταλλαγή δώρων.

Μία ατμοσφαιρική Milonga με σεβασμό στην παράδοση, στην κουλτούρα και στις αρχές του Tango Argentino!!! Σε έναν χώρο ειδικά φτιαγμένο μόνο για Tango με ιδιαίτερο στύλ και εξαιρετικό ξύλινο πάτωμα. "Cabeceo"... το λατρεύουμε!

Τιμή εισόδου στη milonga με μπύρα ή κρασί 7ευρώ.

Μερικά λόγια για τον Matias Facio....
Matias Facio
https://www.matiasfacio.com/blog/

Ο Matias άρχισε να χορεύει το τάνγκο το 1995 και από τότε είναι εντελώς βυθισμένος σε αυτό. Η πρώτη επαφή που είχε με το Tango ήταν στα πέντε του χρόνια, όταν ρώτησε τον παππού του, ποια μουσική ήταν εκείνη που άκουγε στο γραμματόφωνό του και τον έκανε να νιώθει μαγεμένος, είπε: είναι το Tango. Έτσι, ο Matias άρχισε να ακούει το Tango όταν ήταν 16 ετών και πολύ σύντομα είχε τα πρώτα του μαθήματα.
Τον Μάρτιο του 2002, το πάθος του για χορό και τη μελέτη του τανγκο τον έφερε στο Μπουένος Άιρες, όπου ανέπτυξε πλήρως το δικό του και μοναδικό στυλ, τον χορό του. Πολλοί δάσκαλοι τον ενέπνευσαν στην αρχή. Τέλος έκανε τον δικό του τρόπο, έναν τρόπο που ποτέ δεν σταματάει. Συνεχίζει να μαθαίνει. Συνεχίζει να βελτιώνεται. Κάθε βήμα που παίρνει είναι για τον ίδιο μια ευκαιρία να μάθει. Στο Μπουένος Άιρες, το μυαλό και η συνειδητοποίηση του σώματός του εμπλουτίστηκαν με άλλες τεχνικές χορών όπως οι Graham, Limon, Cunningham, Flying Low και Feldenkrais. Όλες αυτές οι ιδέες η τεχνική και οι έννοιες ήταν και αποτελούν μεγάλη έμπνευση για τον χορό του.
Το 2008 άλλαξε τη ζωή του και μετακόμισε στο Βερολίνο όπου ζει τώρα.
(Επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.tangoschuleberlin.de για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δραστηριότητές του στο Βερολίνο.)
Έχει διδάξει tango για περίπου 18 χρόνια τώρα.
Αν και έχει έδρα στο Βερολίνο, επισκέπτεται τακτικά τις κοινότητες του Tango σε ολόκληρο τον κόσμο, από την Ιαπωνία μέχρι τις ΗΠΑ.
Όταν Διδασκαλία ...
Ο Ματίας θεωρεί τη διδασκαλία ως μια διαδικασία βοήθειας στους μαθητές του, εστιάζοντας σε αυτό που χρειάζονται, απαντώντας στις ερωτήσεις τους δημιουργώντας για αυτούς μια μεγαλύτερη εικόνα όπου οι απαντήσεις έρχονται περιστοιχισμένες από σημαντικές πληροφορίες σχετικές με το νόημα, το στυλ και την ιστορία.
Βασίζει τη διδασκαλία του σχετικά με την ευαισθητοποίηση του σώματος, την κατανόηση της χρήσης της αγκαλιάς και της σύνδεσης, την κατανόηση της μουσικής ερμηνείας και του αυτοσχεδιασμού ως τον πραγματικό τρόπο έκφρασης.
Σίγουρα πιστεύει ότι υπάρχουν ακόμα πολλά που πρέπει να εξηγηθούν για το Tango Argentino ... Αυτό τον κρατάει να κάνει αυτό που έχει γίνει το κύριο ταξίδι ζωής του.

----- ENGLISH ------

Dear Tangueros/as

We are happy to announce our special Xmas Milonga with workshop from Matias Facio and exchange of Xmas gifts!!!!!!!
More about Matias at http://www.matiasfacio.com

Tdj Rafail

Tango Workshop from Matias Facio (19:00 - 22:00) :
1.- Half Turns: improvisation using this classic basic figure. We will explore variantes that are 100% danceable and interesting! At the same time, we will learn a great technique for pivoting.

2.- Changing Fronts: useful concept for a better navigation. Positioning in the couple and on the dance floor.Famous figures like you have never seen before" (21:00-22:30)

The beautifully dressed decor and the atmospheric lighting makes for an elegant Tango night of dancing mainly to Traditional Tango, Milonga and Tango Vals always in a line of dance, arranged in tandas with cortinas. Cabeceo.... We love it!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου